ÄVEN OM ETT SEKEL GÅR?

Vet inte riktigt om det är rosévinet som snurrar runt lite fint sisådär och blandar runt mina tankar. Men något är det och jag gillar känslan.
Jätte mycket.
Jag gillar känslan av att i morgon kommer jag sitta på en ännu inte full camping, dricka rosé, njuta av friheten och dansa av lycka. Nja kanske inte dansa. Ser nog mig själv sittande vid tältet på en tältstol med fantastiskt folk, ett tomt paket marlboro och några tomma flaskor. Men jag är lycklig! det är en sak som är säker. Absolut.
Imorgon så är det dags igen. P & L för tredjegången.
Förjävla fint faktiskt. Förjävla fint.



/frida ♥


SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Står i din port står bara still, för en minut sen var du min. Men gud, vad skriver jag nu? Det var ju inte alls så. Jag vågade mig inte ens dit. Jag kan inte skriva att jag stod i din port. Jag har aldrig stått där, på något sätt har jag gått på råsa moln ända upp till din dörr. Bara just utanför kommer jag på att jag måste andas. Hjärtat slår en extra gång. Och bara då när du precis öppnat dörren ångrar jag mig. Då vill jag stå still i din port och bara stå still. För den lyckan som sprider sig i hela kroppen när du öppnar dörren. Den lyckan gör att jag på något sätt blir såld. Men också att en tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad och en är din. För jag vet att det aldrig kan bli så igen.
Från och med nu.
Från och med du.

/frida ♥



JORDGUBBAR-HAVET-SOL

midsommarlunch enligt tradition hos segersson



Sen drog b-rudarna till St. Annas skärgård och där väntades en förjäva bra midsommarafton



TACK alla underbara för en fin midsommarhelg. Den har varit fantastisk.

MASSA MIDSOMMAR KRAMAR TILL ER ALLA!

hoppas ni får en lika fin midsommar som jag kommer få.
dagen började bra med jordgubbar och mjölk. Ska snart iväg till Fam. Segersson och äta sillunch på bryggan. Sen kommer mina b-rudar och hämtar mig, för sen ska vi mot st. annas skärgård där några pojkar väntar med gitarr, grill och en båt. Så skärgården, sommar, vänner, gyllene tider, här kommer jag!

PUSS!


PLANETERNA HAR STANNAT

eller nästan i alla fall. Allting känns som om jag äntligen är på väg. Jag förlänger mina steg och luften smakar som en jordgubbspaj. Eller ungeför i alla falll. Om jag kunde drömma, så skulle det kännas så. Från och med nu, eller från och med du, så har jag bestämt vissa saker.
Det är antagligen fint, men jag tror det blir kälek vid sista ögonkastet. Det brukar bli så.

Nu ska jag öppna fönstet och skrika, gitarrer och bas, trummor och hat.

SOM EN SYMBOL FÖR NÅGOT BRA




/frida ♥


WHATS THE POINT



kan nästan känna doften av... lera, sol, alkohol, svett och glädjetårar? Absolut. Tredje året iår, och detta år tänkte jag gå all in. Men tiden gick visst lite före klockan. Så har massa att ordna innan. Som:
- tält.
- tält kompis.
- alkoholhaltiga drycker.
Men vad gör det? allt kommer lösa sig. Det gör det alltid!
PUSS PÅ ALLTING!

PRATAR SOM VI GJORDE FÖRR

Står i din port står bara still. För en minut sen var du min. En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din. Det här är slutet på vår film. Från och med nu. Från och med du. Ser dig på blåa i apil, i telefon i nya jeans. Men jag har samma trasor på och röker samma marlboro, jag minns varenda scen från vår film. Från och med nu. Från och med du. Jag blir aldrig samma, från och med du. Soimliga ljus brinner aldrig ut. Står inte ut, står inte ut. Ett år försvinner utan ljus. Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på våran tur. Från och med då. Från och med du, du,du,du,du. Från och med du, du,du,du,du. Jag blir aldrig me densamma, jag blir aldrig densamma som förut. Somliga ljus brinner aldrig ut. Och i din port har ingenting förändrats utom just på din. För bredvid ditt namn står ett namn till.

ÄNTLIGEN PÅ VÄG

- midsommar
- peace and love
- liseberg
- astrid lindgrens värld
- skara sommarland
- hugo-kvällar

och mycket mycket mer.
Längtar? SOMFAN.

FRÅN OCH MED DU

Torsdag: Förmiddagen tillbringades på mossön med Berggren, för att sedan dra vidare till hätte. Sen åka till adelöv och kolla fotboll, sedan hätte igen för att runt 22.00 åka till sommen och grilla.
Händelserik dag? JA.

Fredag: LKPG med b-rudarna, för att käka sushi och kolla på jullans boyfriends band på filbytertorget, för att sedan testa på lkpg´s uteliv.
Händelserik dag? JA.

Lördag: Petri 18 år, alltså fest ute i skogen med fina människor! Grillat, lekar, sång, skratt och dans sammanfattas kvällen.
Händelserik dag? JA.

Söndag: däcka i soffan till 5 filmer. Awesome.
Händelserik dag? NEJ.

(kom så ska vi) LEVA LIVET


TOLFTEJUNITVÅTUSENTIO

Grattis Viktoria Hornbrink, bästastebästa vän.
Älskar dig.


JAG VAR ENSAM

VI SATT I GRÄSET, SOM VÄXTE I TAKT MED HIMLEN.
DET ÄR SVÅRT ATT INTE GRÅTA.
RADION VAR PÅ.
FÖR MYCKET REVOLUTION.
DU HAR ETT SVART MOLN ÖVER DIG.



/frida ♥


KÄNN INGEN SORG FÖR MIG

det är ungefär så jag säger det. Iallafall i kväll. Eller i går kväll. Men antagligen säger jag något annat i morgon. Allt var för en lång lång tid sedan. Men nu när jag har varit i alla städer, letat efter det som en midsommardröm tog med sig. Vi har inte gått igenom de fyra årstiderna, vi har inte ens sjungit en sång i buss på villovägar 2007. Men du gav mig rock´nroll, blåa ögon - igen. Och det är du ensam om att ha gjort. Just nu är jag precis som romeo, lika omedveten och kanske helt förändrad för att när det var vi två, 17 år. Det var nog bara jag som var 17 men du gjorde mig ändå helt uppsnärjd i det blå. Det var magiskt, men tragiskt. Så nu ska jag, den fulaste flickan i världen säga adjö. Nu kan du få mig så lätt, men innan det händer ska jag finna en vän med en bil.

/frida ♥



GROW UP, PETER PAN

Förbannad.
Jävligt förbannad.


Inte helt okej.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN


en vind blåser skräp längs korridoren en sista gång

...och allting svajar för en stund. Livet har bara börjat. Men jag vet inte ännu vart jag ska placera alla minnen och känslorna. Jag har ingen klass längte. Kommer aldrig känna bandet till de där 15 personerna jag spenderat tre av mina hitils bästa år tillsammans med. Vad kommer hända efter sommaren? Ingen aning. Om några timmar, rättare sagt, 13 timmar och 27 minuter och 12 sekunder, så är min skoltid över. 14 år. I en skolbänk. Eller flera. Sömnlösa nätter. Idiotiplugg. Betyg. Men ändå har denna tid varit än av de bästa i mitt liv, och just därför kan jag inte heller föreställa mig ett liv utan den, men imorgon tar den i alla fall slut och något annat väntar. Det är konstigt.
Nu ska jag lämna denna tid, för att  sen om några dagar/månader/år se tillbaka minnas och känna mig fri.


skolavslutningen i 9an

OLD POP IN AN OAK

sjung om studentens lyckliga daaaaar... Det är fanimig inte långt kvar nu!
Tänkte andas sunt med förnuft ett tag nu, eller till i morgon, då förnuftet ska försvinna med hjälp av DIESELMANNEN.

Så rrrrriverside allihopa!

JUNI. JUNI?!

Ska aldrig ramla dit igen, men jag är ju tonåring. Vi får finnar och följer våra inpulser.
-Gyllenetider, Lasse W och Håkan H, ni följer med mig ut sen va? För vad är egentligen sommar utan er.

ELDEN

Tänke spendera min kväll med klassen (halva dock) på en gräsplätt, i solnedgången, insnurrad i en filt, vid en å.
Tänkte sitta där och skämta om framtiden och skratta åt det vi gått igenom så som det vore ett skämt. Titta tillbaka och minnas, glömma och förstå. Blicka tillbaka under våra senaste 3 år som vi delat tillsammans. Någonstans har man ju kommit när man vet vad man behöver, så ska hålla mig vid ytan ett tag.
Sen tänkte jag vingla hem.


idag har jag spenderat min tid med att... äta glass och steka i solen.
Tror bannemig att sommaren är här nu.
Vill ha saltvatten, sandstrand, bruna ben och blå himmel.



TJUGOTRE-FEMTIONIO




Öhm. Är det bara jag som blir så förjävla lycklig av att se denna bilden.
Jag kan nästan höra fiskmåsarnas ljud, höra vågorna som rullar in på stranden, höra brasan knastra, känna rökdoften, smaken av en kall öl, höra gitarren och alla sjungande som sitter bredvid som alla har en filt omkring sig? Sommar? Jo det är sommar för mig.

Mys i min sommarstuga på torpön snart vänner?

/frida ♥



SAVE TONIGHT

ville skriva något otroligt bra.
Något som alla kan känna igen sig i.
Skriva några meningar om det som hör livet till.
Några meningar som får än att känna sig speciell.
Men fan.
Det enda jag har i mina tankar just nu är...
STUDENTEN!
fy fan vad det luktar sömnlösa nätter, grillkvällar, alkohol, skratt, och lycka i luften!

/frida ♥


RSS 2.0