visa till polaren per när han gick in i dimman



Cornelis vreeswijk, förbannat bra.

/frida ♥


Nu vet jag vart mitt leende kommer ifrån

...ni vet den där känslan jag beskrivit innan, då du inte kan råför att dina ögon lixom krampar ihop på grund av att dina kinder formas till små, små... bollar. Leendet brukar stoppas då jag känner att kinderna börjar färgas röda, men när jag ser på dig, så går det inte. Det är lyckan som driver mig framåt, och du är min inspiration. Jag begär inget, men vill ha allt. Ibland undrar jag om kärlek dansar. Lixom varsamt med publiken, två hjärtan som håller takten, och pulsen bli musik? För du skapar en svajande känsla av knäsvaghet, skakande och en total rodnad hos mig varje gång.

Det var när du sa:
Du tar ju bara små, små steg.
Det händer ingenting, det där.
Du måste våga chansa mer.
Våga se vart det bär.
Följ med mig hem.
Om du är osäker, så va osäker med mig.
Bortglömda känslor, raderade tankar.
Nu minns jag
igen.

Jag ville sjunga något för dig, men jag blev för full för att sjunga.

/frida ♥



dröm bort mig igen



/frida ♥


det gör ont att veta, men lika ont att undra

Jag har insett att min senaste kyss: var helt fantastisk.
Jag lyssnar på: musik som sätter spår och förklarar känslor
Jag pratar: gärna och ofta, men inte just nu.
Jag tycker om: när människor är ärliga.
Jag avskyr när folk: pratar bakom ryggen.
Den som vet mest om mig: Viktoria, och har alltid vart så.
Min första vän hette: Emil Segersson.
Kärlek är: En känsla mellan två personer, som väcker 1000 känslor till.
När jag borstar tänderna: har jag en tendens att sjunga samtidigt.
När jag lagar mat: är jag oftast väldigt stressad.
Jag tänder på: Ögon. Blickar. Oh ja.
Det sexigaste yrket är: snickare, brandmän, polis...
Det är charmigt när: han ler och tittar busigt.
Jag är rädd för: att bli sviken.
Den värsta känslan är: när man är besviken.
Den bästa känslan är: glädje?
Jag kommer alltid att vara: en förolämpning mot förnuftet.
Det finaste som finns är: Pelle och mina fina vänner.
Sist jag grät var: Typ igår. När jag var ledsen.
När jag vaknar på morgonen: försöker jag komma ihåg eventuella drömmar.
Innan jag går och lägger mig: säller jag oftast in en kopp i diskmaskinen, och lyssnar på en väl vald sång.
Just nu tänker jag på: morgondagen.
Bebisar är: Mysigt.
Idag har jag: vaknat hos hjärtat, jobbat och ätit äpplen.
Ikväll ska jag: dricka te, tänka ljus och låta fröken svår predika.
I morgon kommer jag: ha en bättre dag än idag. Åka till Motala och må bra.
Jag vill verkligen: ha en kopp te nu.

/frida ♥


det känns så bra, små korta stunder



/frida ♥


Jag har vart vilsen, Lisa

Lisa Segerson, snart blir du också en vän med en bil, då du FYLLDE 18 IGÅR!
Hipp Hipp Hurra till dig underbaring!




Grattis fisunge!

riva en vacker dröm, frågeteken

Har sett allt från båda sidor nu.
Från in och ut.
Men ändå ser jag bara illusioner.



you got growin up to do




/frida ♥


i natt vill jag falla fritt, älskling

Jag vill ha dig här på riktigt inatt. Suga liv ur din halspulsåder. Jag vill somna den här natten i tron på att allt var en del av en kärlekshistoria. Och vi pratar om vart vi ska just i natt, men jag antar att vi menar hela livet...

/frida ♥


våga vara rädd, livrädd med stil

dags att boka tatueringstid snart va?



/frida ♥


Lägg om rutt om 100 meter

efter ett hårt arbetspass i skogen var jag nu redo för att åka till Ramundberget. Skyndade hem och driftade in på parkeringen, där en nisse vid namn Daniel väntade. Han hade förberätt med ett inpulsköp med mobiltinternet, högtalare, väl förberedd. Medans jag inte hade packat och hade fortfarande barr i håret. Vi tog oss smidigt från tranås och kom på att bensinen var slut när vi närmade oss mjölby, vi tänkte tanka i skänninge men efter två vändnigar av sighsing i skänninge drog vi ut på landsbygden, då fick vi nog och drog till nunnorna i vadstena som skulle lära oss att virka på sitt virkmuseum, vi vart dock inte insläppta. Vi hade en djup konversation om vem som skulle putta bilen, vi kom fram till att mina..host...snabba och starka innebandyben skulle klara det bäst. Men vi hittade ett drive in Kina-dagis där vi kunde hyra en kines för 50 kr, som kunde utföra puttningen då jag har hemsk träningsvärk.
Bensinen tog slut hittade vi ännu en nedlagd mack, där stod den cyklande lokala kändisen pelle som väntde på ännu en tidning, han bad oss åka åt motsatt håll, alltså fel, för att hitta en fungerande mack. Redan där körde vi fel och vi kom till okq8 och jag lärde mig tanka medans danne försökte äta en vidrig hamburgare. Trippen fortsatte mot örebro med enstaka rutt omläggningar. Mitt i stekadansen upptäckte vi att den lila GPS vägen tog slut och vi hamnade på drakkafeet med de döda hundarna. Efter kopp kaffe med helga och finn, vart vi trollbundna att köpa en döskallering och en häxbägare. Inte okej. Färden fortsatte sen med mer stekardans och sång. efter två felrutter och en inspektion av industriområde och björnen i sveg (två varv) hälsade vi på hos volvogänget i byn som helt chockartat konstaterade att ännu några smålänningar var vilse i sverige.
Äntligen kom vi fram efter konstaterade ca 12 timmar i en bomby ride till ramundberget. Väl framme skulle vi leta upp vårt boende vi såg 4 stugor varav en var vår. Det tog en timma för att hitta rätt dörr. Vad fick vi ut av detta? Nästa gång ska vi komma ihåg att sätta på rösten på GPS. Förjävla fin resa med stereoanläggning i bilen. Hur kmr detta sluta? vi har ännu ca 12 timmar kvar i bilen... gps rösten är avstängd. VI SES I OSLO!

Vi luktar som nyktra bohemare just nu, fint ska de va! och kan det bli bättre?

uppsnärjd i det blå

Jag har tillbringat min helg i Motala med fina människor. Fredagen började bra med fika och mys med världens bästa Carolina Noren, sen framåt kvällen drog jag mig mot mjölby och sen vidare mot Klockrike och käka kinamat och leka med hästarna! Lördagen började jätte bra med nybakade frallor, sen fick vi rycket och begav oss ut i svampskogen med Jessika och Fegga. Sen vankades det alkohol och spel med bra människor. Helgen avslutades med taco med, förbanant fint. En toppen helg med andra ord!




/frida ♥




friday i´m in love

I denna världen, som är så kantig och så hård. Är en blöt, mjuk kyss det enda jag begär. Något så simpelt som när du håller mig hårt, blåser på det onda, tar bort allting som är svårt. Om du ler när det regnar och du fångar min blick, i en tid där ingen nånsin ler och du lyckas fånga min blick. Det räcker med att du vet att du är den första som jag tänker på när jag vaknar och känner mig ovanligt grå. Snälla kryp närmre och viska det du tänker på.

Fina Lasse Lindh, jag vill få det att låta som tankar en regnig fredagsmorgon med en kopp te och rostat bröd.

/frida ♥


nu är det något, som inte ens har hänt



rymma hemifrån?

andas, jag kan inte andas, för det låter så pinsamt... konstigt. Jag fick precis astmaattack. Men det var det fan värt! Har sprungit omkring i lägenheten nu som en tok och hoppat upp och ner, sjungit så högt jag bara kan och glömde andas. Men nu har jag lugnat ner mig, tillfälligt.
Frida Lundmark ska på intervju. Till fjällen. Frida har chans att få jobba i fjällen i vinter!
Överdrivet jävla glad är jag nu. Så om en vecka ska jag ta mig till Ramundberget och till Åre på intervju. Intervju?! och förhoppninhsvis får jag tillbringa min vinter bland snö och lycka!



/frida ♥


andas, jag kan inte andas

Du röker, så jag skulle säga att vi är plus minus noll. Likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting har hänt. Gjort om till ironi, rädd för att något som känslor men slippa vara smart ikväll .

godmorgon världen, idag är det en bra dag.

du snurrar min värld

Närhet skapar en saknad.
När du frågade om jag hade tändstickor.
Hade jag tillträckligt för att bränna ner Stockholm.
Du hade vin & sprit för att få hela fjärden full av sorger.
Men ändå är allt försent, försent för vin försent för kärlek.
Jag vet precis vad du känner, utan att du sagt ett ord.

Jag vet inte om jag vill bli någon annans tidsfördriv. Vet inte längre vem eller vad man kan lita på. Jag har inte hittat min plats bland alla ord och rader på ett tag. Tror att jag försöker reda ut saker i mitt liv och jag tänker nog låta allt ta sin tid. Det är dags att tänka efter. Någon gång i mitt liv vill jag känna att jag står på toppen och vart jag än ser är det ljust. Jag vill känna att livet är som att dansa på rosor, trots att stjälkens taggar skaver och att bada i ett badkar med komplimanger trots att vattnet är alldeles för varmt. Just nu handlar allting om skrattanfall och vackra händer. Jag vet att jag sagt det tidigare, men det blir en så mycket bättre verklighet när jag lever i min fantasi. Jag kanske verkar frånvarande. Men jag fångar upp allt. Varje känsla, varje ord. Sitter nu nedkrypen under täcket, blundar och tänker på allt. Verkligheten är inte så vacker, jag tänker nog blunda ett tag till. Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör. Sist var himlen vit som papper ovanför. Mitt liv ger mig förövrigt hallucinationer och hjärtklappningar som biverkning.

Du får inte knacka på min dörr om du inte är berädd på att komma in.
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål.
Du får inte skäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.
Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt byggt.
Du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet.

/frida ♥


-


/frida ♥



RSS 2.0